Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، اظهارنظر در ارتباط با وضعیت زباله‌های عفونی مطب‌ها و مراکز درمانی خصوصی چندان آسان نبود اما رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساری، به صراحت در ارتباط با عدم ساماندهی مناسب زباله‌های عفونی انتقاد کرد و تابوی پنهان کاری در این زمینه را شکست.

بهرام فغانی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساریامروز درباره آخرین پیگیری‌های انجام شده برای ساماندهی وضعیت زباله‌های عفونی مطب‌ها گفت: این موضوع در کارگروه پسماند شهرستان مطرح و دغدغه‌های زیست محیطی در این ارتباط اعلام شده بود و پرونده این موضوع در اختیار دادگستری قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساری اضافه کرد: یک‌ بار شکایت بر علیه نظام پزشکی استان در دادگاه مطرح شد که در این بخش نیز تبرئه شدند اما دوباره به این مسئله اعتراض کردیم.

وی با اعلام اینکه پیگیری این موضوع هستم، افزود: قاضی پرونده اعلام کرد که عمدی در کار نبوده و این موضوع با واکنش اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساری مواجه شد و برای تبیین بیشتر موضوع با دادستان رایزنی شد و در حال حاضر این پرونده در مرحله بررسی قرار دارد.

فغانی با اعلام اینکه متولی ساماندهی زباله‌های عفونی مطب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی این مسؤولیت را به نظام پزشکی و نظام پزشکی نیز به دانشگاه علوم پزشکی استان ارجاع می‌دهد.

وی با اعلام اینکه باید معضل زباله‌های عفونی مطب‌ها برطرف شود، افزود: متولی این موضوع دانشگاه علوم پزشکی است و بنده از همه ظرفیتم برای ساماندهی زباله‌های عفونی مطب‌ها استفاده می‌کنم.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساری ادامه داد: بحث ساماندهی پسماند در کارگروه شهرستان هم مطرح می‌شود و بنده به صورت جدی این موضوع را پیگیری می‌کنم، به دنبال این هستیم که از طریق قانون و دادگاه این معضل جدی ساری را حل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت، نظارت و ساماندهی پسماند عفونی برعهده دانشگاه علوم پزشکی مازندران است و باید این دغدغه را بیشتر از محیط زیست داشته باشند، یادآور شد: در حال حاضر ساماندهی مناسب زباله‌های عفونی مطب‌ها و مراکز خصوصی انجام نمی‌شود و بنده تا زمانی که در این پست حضور دارم نسبت به ساماندهی این موضوع اقدام می‌کنم.

فغانی با اعلام اینکه عدم ساماندهی زباله‌های عفونی مطب‌ها مشکل جدی است، گفت: بنده مسؤول هستم در این زمینه باید پاسخگو باشم، مسؤول کسی است که در برابر دغدغه‌ها و مشکلات باید پاسخگو باشد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساری با طرح این سوال که تا کی بحث ساماندهی زباله‌های عفونی باید محرمانه باقی بماند، چرا باید روی معضل جدی که برای مردم ایجاد مشکل می‌کند مهر محرمانه زده شود، ادامه داد: برخی‌ها مسائل محرمانه با وظایف عادی خودشان را اشتباه گرفتند، وقتی برای موضوع راهکار وجود دارد، مدیر و مسؤول باید بازخواست شود که چرا نسبت به رفع مشکل اقدام نکرده است.

فغانی با تاکید بر اینکه مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران باید پاسخ بدهند که چرا 10 سال نسبت به ساماندهی پسماند زباله‌های عفونی مطب‌ها کوتاهی کردند، بیان کرد: برخی‌ها به بنده خرده می‌گیرند که این معضل از 15 سال قبل وجود داشت و شما نخستین نفری هستید که در این ارتباط ورود پیدا کردید، بنده به صراحت اعلام می‌کنم این معضل از گذشته وجود داشت در حال حاضر باید نسبت به رفع آن اقدام شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساری با اعلام اینکه قانون به صورت شفاف وظیفه ساماندهی زباله‌های عفونی مطب‌ها را مشخص کرد، چرا مسؤولان نباید به وظیفه قانونی خویش اقدام کنند، یادآور شد: وقتی در حوزه مسائل بهداشتی و عفونی مسائلی وجود دارد، عقل و منطق حکم می‌کند که دانشگاه علوم پزشکی باید در این زمینه ورود پیدا کند.

وی اضافه کرد: پاس‌کاری کردن در زمینه ساماندهی پسماند زباله‌های عفونی مطب‌ها ظلم به مردم و محیط زیست است، این پاس‌کاری‌ها معنی ندارد.

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۳۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم

علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست امروز در نوزدهمین نشست ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی پدیده گرد و غبار که با حضور سرتیپ مجید فخری - رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح - و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های مربوطه برگزار شد، اظهارکرد: حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی تمامی دستگاه‌هاست. ما باید از موازی‌کاری در این زمینه پرهیز کنیم و هر آنچه که در بحث اجرا به نتیجه رسیدیم با هوشمندی و اولویت بندی به آن بپردازیم.
وی ضمن تبریک روزملی خلیج فارس و یادآوری عملیات افتخار آمیز وعده صادق گفت: انتظار و برآورد ما مشخص شدن درصد پیشرفت و علل عدم انجام مصوبات و بررسی مشکلات بود و با توجه به تعاملی بودن ستاد، دستگاه‌ها باید به قانون ورود پیدا کردند و به انجام وظیفه بپردازند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: در نظرسنجی‌های معتبر مشاهده شده که دیدگاه‌های مخالف و موافق نسبت به محیط زیست منفی است و دشمن هم مرتب در حال تهدید کشور در این زمینه است. همچنین مطالعات علمی نشان می‌دهد که از بین ۱۰ موضوع مهم دنیا شش مورد آن به محیط زیست ربط دارد و ما باید توجه بیشتری به این مساله داشته باشیم.
سلاجقه یادآور شد: با توجه به عقبه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و ظرفیت‌های آن و توانمندی‌های موجود لازم است در قالب تفاهمنامه دستگاه‌ها به‌صورت جدی پای کار باشند تا بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.
وی همچنین در خصوص تاثیر رسانه‌ها بر اقدامات و فعالیت‌های محیط زیستی اظهارکرد: رسانه‌ها به‌ویژه صداو سیما در حاشیه نیستند و تمام ظرفیت‌های خود را در اختیار کشور و محیط زیست قرار داده‌اند و ما باید از این ظرفیت استفاده و برای مردم امیدآفرینی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

دیگر خبرها

  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید
  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود