Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@06:01:35 GMT

افتتاح یک مرکز تحقیقات پزشکی در ساری

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۸۴۲۵۱

افتتاح یک مرکز تحقیقات پزشکی در ساری

به گزارش خبرآنلاین منطقه مازندران-مرکز کوهورت تولد مازندران با حضور رییس انسیتوپاستور ایران، رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین آموزشی و معاون تحقیقات و فناوریی دانشگاه و جمعی از اعضای هیئت علمی ، مسئولین و اعضای مراکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی در ساری آغاز به کار کرد.

دکتر رضایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مجری طرح کوهورت، در مراسم افتتاح کوهورت تولد مازندران با بیان اینکه این مرکز در مرکز آموزشی درمانی بوعلی سینا ساری و در فضایی به متراژ ۱۵۰ مترمربع راه اندازی و تجهیز شده است، گفت: یکی از برنامه های اصلی مرکز تحقیقات عفونی اطفال دانشگاه علوم پزشکی مازندران اجرای مطالعه جمعیتی کوهورت مادر و نوزاد در مازندران می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : این طرح با همکاری مرکز تحقیقات عفونی اطفال دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با کمک معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر روی ۳۰۰۰ مادر و نوزاد در شهرستان ساری انجام خواهد شد. دکتر رضایی از اهداف این طرح ، تعیین عواملی شغلی، محیطی و شیوه زندگی در دوران پیش از بارداری، جنینی و کودکی و تاثیر آنها بر پیامد های سلامتی در طی دوران جنینی و دوران کودکی در موالید و همچنین سلامت مادر در دوران حاملگی را بر شمرد .
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه یادآور شد: یکی دیگر از اهداف مرکز تحقیقات عفونی اطفال دانشگاه راه اندازی ثبت نظام مند بیماری کاوازاکی در کل کشور و طرح مداخله ای فاژتراپی در بیماری های عفونی می باشد.
گفتنی است در مراسم افتتاح این مرکز دکتر مصطفی قانعی رییس انسیتوپاستور ایران، دکتر جان بابایی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، معاونین آموزشی و معاون تحقیقات و فناوریی دانشگاه و جمعی از اعضای هیئت علمی ، مسئولین و اعضای مراکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مازندران و اعضای تیم کوهورت تولد مازندران حضور داشتند.

48

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۴۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری