Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: تور خبری بازدید از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه با حضور خبرنگاران به مدت یک روز (۱۶آبان) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، در بازدید خبرنگاران از طرح توسعه بیمارستان امام خمینی ره، محمود ساری خان، مشاور رئیس دانشگاه گفت: یکی از مشکلات عدیده دانشگاه در دوران گذشته نبود نقشه راه و استراتژی کلان بود که در دوره جدید اولین اقدام صورت گرفته، مطالعه وضعیت دانشگاه و تدوین نقشه راه انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: امروز افتخار ما این است که دانشگاه دارای نقشه راه است.

 

به گفته وی، پراکندگی پردیس های دانشگاه در اقصی  نقاط شهر ضعف دیگری بود که مشکلات ریز و درشتی ایجاد کرده بود و برای حل مشکل، پردیس دانشگاه در جاده سرو برای زمینه آموزشی، دهکده سلامت در ابتدای جاده سرو برای زمینه های آموزشی و درمانی و ساختمان نیمه تمام واقع در کنار باغ رضوان نیز ستادی خواهد بود و همه معاونت های دانشگاه در آنجا تجمیع خواهد شد.

 

مشاور رئیس دانشگاه اظهار کرد: طرح توسعه بیمارستان امام خمینی (ره) با ۲۰۰ تخت و در زمینی به زیربنای ۲۰ هزار متر مربع احداث می شود و شامل اورژانس، اتاق ها جراحی، واحد های تشخیص سرطان و... خواهد بود.

 

ساری خان گفت: نکته جالب ماجرا این است که زمین بیمارستان در آذرماه سال ۹۵ تحویل داده شد و اکنون در کمتر از ۱۲ ماه آماده بهره برداری است و این پروژه یک استاندارد جدید در ساخت ساز بیمارستان ها در کشور ایجاد کرده است.

 

وی درباره اورژانس طرح توسعه بیمارستان امام خمینی (ره) تصریح کرد: این اورژانس در شمال غرب کشور بی نظیر است.

 

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه، درباره مجتمع  کلینیک و دی کلینیک تدبیر گفت: این بنا، در ۱۶ طبقه  و در زیربنای ۲۵ هزار متر مربع احداث شده است.

 

ساری خان افزود: دی کلینیک در طبقه منفی یک مجتمع  قرار دارد و در طبقات بالا نیز واحد های تجاری پزشکی و‌کلینیک ها قرار دارند و دو طبقه بالا نیز، رستوران برای پذیرایی از مهمانان دانشگاه در نظر گرفته شده است.

 

به گفته وی، جراحی های سرپایی که نیاز به بستری طولانی ندارند یا طول زمان بستری کمتر از یک روز خواهد بود،  در این مجتمع انجام خواهد شد.

 

مشاور رئیس دانشگاه اظهار کرد: در ۱۶ شهرستان آذربایجان غربی کلینیک های تخصصی نیز احداث شده است که همه به صورت آنلاین به مجتمع تدبیر وصل شده اند.

 

ساری خانی، تصریح کرد: مجتمع تدبیر با اعتبار ۶۳ میلیارد تومان خریداری و بعد هم امکاناتی به آن اضافه شده است.

 

وی درباره نیروی انسانی که در این مرکز مشغول کار خواهند بود، گفت: در هر طبقه ۷ واحد و در هر واحد ۲ تا ۳ پزشک حضور خواهند داشت که در مجموع نیز به صورت همزمان، ۳۰۰ پزشک مشغول کار هستند.

 

ساری خان درباره داروخانه رباتیک این مجتمع نیز عنوان کرد: داروخانه رباتیک مجتمع تدبیر در نوع خود در کشور بی نظیر است و در این داروخانه از چیدن داروها در قفسه ها تا ارائه دارو به مراجعه کنندکان بصورت رباتیک انجام خواهد شد، در این طرح که با همکاری فنلادی ها اجرایی خواهد شد، انبارداری نیز به صورت آنلاین خواهد بود و دیگر داروی اشتباه به مراجعه کنندگان داده نخواهد شد.

 

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی درباره بیمارستان زنان و زایمان اظهار کرد: یکی از مشکلات ارومیه، قدمت بالای بیمارستان زنان کوثر بود که به ۹۰ سال می رسید و در آن خدمات مناسبی به مراجعه کنندگان ارائه شود.

 

وی اضافه کرد: برای حل این مشکل، بیمارستان جدید تخصصی و فوق تخصصی بانوان در ۲۵ هزار متر مربع و با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان در حال احداث است که در صورت تمام اسکلت پیشرفت ۳۰ درصدی را شاهد خواهیم بود.

 

ساریخان اظهار کرد: این بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی خواهد بود.

علی صدقیانی فر، رئیس مرکز بهداشت ارومیه نیز در بازدید خبرنگاران از مجتمع خدمات سلامت باروری مادر، گفت: در  این مجتمع، خدماتی شامل آموزش و‌مشاوره قبل ازدواج، مشاوره ژنیتیک اجتماعی، خدمات باروری، مشاوره تغذیه با شیر مادر، مراقبت بارداری پر خطر، آموزش آمادگی برای زایمان و زایمان ایمن ارائه می شود.

 

به گفته صدقیانی فر، از زمان افتتاح این مجتمع در (12اردیبهشت) سال جاری تا کنون بیش از ۳۰۰ زایمان طبیعی فیزیولوژیک انجام شده است، ضمن آنکه تمام خدمات ارایه شده به منظور ترویج زایمان طبیعی، رایگان است.

 

پایان پیام/322

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است

استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره‌برداری شده است، گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این یک روند مطلوب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، ابوطالب شفقت امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از بیمارستان نیایش خرم‌آباد با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این یک روند مطلوب است.

وی افزود: فرماندار و شهردار بروجرد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی استان باید در اولین فرصت زمینی را برای ایجاد یک بیمارستان در این شهرستان فراهم کنند تا در سفر دوم رئیس جمهور به استان شاهد کلنگ‌زنی بیمارستانی در سطح این شهرستان با حضور رئیس جمهور یا نمایندگان آیت‌الله رئیسی باشیم.

استاندار لرستان بیان کرد: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت ادامه داد: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد، چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آن‌ها است و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش‌بینی نشده است.

کد خبر 749157

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان