Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندران دو دانشگاه علوم پزشکی دارد. دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران عمل می کند و شهرستان بابل را زیر پوشش دارد. دانشگاه علوم پزشکی مازندران مسایل ۲۱ شهرستان دیگر استان را مدیریت می کند.

دکتر محمد پنبه چی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ساری افزود که این تخت های بیمارستانی با اختصاص  یکهزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سال جاری در شهرستان های نوشهر ، ساری و قائمشهر در حال ساخت و تکمیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد : ۱۰۰ تخت از این تعداد مربوط به طرح توسعه بیمارستان بوعلی سینا ساری ، ۴۵ تخت بیمارستان نوشهر و ۱۰۰ تخت هم متعلق به بیمارستان رازی قائمشهر است.

دکتر پنبه چی  با اعلام این که امسال پیش از این هم بیمارستان ۲۴۰ تختخوابی خاتم الانبیاء بهشهر در شرق مازندران با اعتبار ۸۷۲ میلیارد ریال به بهره برداری رسید ، گفت که فاز اول طرح توسعه اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) و بوعلی ساری ،شهید بهشتی نوشهر، ۱۷ شهریور آمل و امام خمینی (ره) نور و بخش جراحی بیمارستان فریدونکنار هم از دیگر طرح های بیمارستانی زیر مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است که در نیمه نخست امسال بهره بردای شد.

وی هزینه افتتاح این پروژه های بیمارستانی را حدود ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران یکی از اقدامات دولت تدبیر و امید در بهینه سازی زیرساخت های بیمارستانی مازندران را ساخت بیمارستان ۳۶۰ تختخوابی ماهفروجک شهرستان ساری معرفی کرد و گفت : ساخت این بیمارستان از مصوبات کاغذی دولت گذشته بود که در این دولت شروع شد و در حال حاضر حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیگیری برای تخصیص اعتبار و شروع فعالیت آن در دست اقدام است.
وی افزود : برای تکمیل این پروژه در حوزه ساختمانی حداقل یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که به نظر می رسد اتمام و تجهیز این واحد بزرگ درمانی که در حاشیه محور اصلی استان قرار دارد به سنوات آینده موکول شود.
براساس گزارش های رسمی ، در دولت یازدهم و دوازدهم سرانه تخت بیمارستانی دولتی در استان مازندران با حدود دو دهم فزایش از ۱.۳ به ازاء هر یک هزار نفر جمعیت به ۱.۵ رسید و در مجموع یک هزار و ۵۰۰ تخت به تخت های بیمارستانی استان مازندران افزوده شد.
در حال حاضر حدود پنج هزار تخت بیمارستانی در مازندران وجود دارد که بیش از چهار هزار تخت مربوط به بخش دولتی و بقیه خصوصی است.

استان مازندران بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ حدود سه میلیون و ۲۵۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۵۷ درصد دز مناطق شهری و بقیه در روستاها سکونت دارند.

برچسب‌ها دولت تدبیر و امید مازندران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت تدبیر و امید مازندران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دولت تدبیر و امید مازندران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی مازندران میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر غفاری آثار صبح سه‌شنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری های لازم را انجام دهد که در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در شهرستان و نگاه ویژه ایشان به بهره‌مندی مردم شهرستان رزن از خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان به بیان نیازهای درمانی شهرستان رزن پرداخت و گفت: نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح از ضروریات و مطالبات اساسی شهرستان است که لازم است به این مسأله توجه ویژه شود.

فرماندار رزن ادامه داد: در سطح شهرستان صرفاً یک پزشک به مدت ۸ روز از ماه داریم که نیازمند حضور پزشک ثابت در تمامی روزهای هفته هستیم.

غفاری آثار افزود: در بخش رادیولوژی و سونوگرافی فقط یک پزشک به مدت ۱۵ روز از ماه داریم و ضرورت دارد تا به این مهم نیز توجه شود.

غفاری‌آثار با بیان اینکه فقط یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه داریم اضافه کرد؛ پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت رسانی است که پاسخگوی نیاز مردم نیست.

فرماندار رزن همچنین ضمن بیان اینکه فقط یک پزشک عمومی داریم خواستار افزایش پزشک عمومی به سه پزشک عمومی شد و گفت: بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر عج شهر رزن نیاز به تامین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

وی در پایان از دکتر مجذوبی درخواست کرد تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی در این دیدار نیز گفت: شهرستان رزن یکی از شبکه‌های پرتلاش و فعال در بیشتر شاخص‌های استان است.

وی افزود: مرکز بهداشت و درمان این شهرستان در بسیاری از شاخص‌ها رتبه اول و دوم را به خود اختصاص داده و در حوزه درمان نیز با بهره برداری از بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی و افزایش چشمگیر تخت‌های بستری و همچنین بخشهای پاراکلینیکی و تجهیزات تشخیصی و درمانی که منجر به افزایش خدمات درمانی بهتری در این شهرستان رقم خواهد خورد و امیدوارم با حمایت‌های شخص فرماندار و تعامل سایر دستگاه های مرتبط، همکاران حوزه سلامت با بهره برداری از بیمارستان در حال احداث شهرستان رزن بتوانیم در خدمت رسانی به مردم شهرستان موفق تر عمل کنیم.

کد خبر 6092561

دیگر خبرها

  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو