Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- درخواست سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران،  دعوت ازمردم ساری، قائمشهر،جویبارومیاندرود جهت مشارکت درمرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا پاستور.

 به کزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، دکتر قاسم اویس، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگاران ، روند ابتلا افراد به بیماری را در استان نزولی دانست و گفت: زمانی که بهتر شدن وضعیت در بین جامعه به یک روش عادی انگاری تبدیل شود شاهد گسترش بیماری خواهیم بود و این تجربه تلخ را در اواخر سال گذشته و اوایل فروردین ماه سال جاری مشاهده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

           
وی به تعطیلات عید فطر و دید و بازدید ها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر کرونایی هندی و افریقایی در کشور مشاهده شده است که باید برای کنترل این ویروس مردم فاصله گذاری اجتماعی را رعایت و از تجمعات، دید و بازدید و مسافرت خودداری کنند.  
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه فاز نخست واکسیناسیون از 21 بهمن ماه آغاز شده است، گفت:         
تاکنون بیش از 130 هزار دوز واکسن به دانشگاه مازندرلن تخصیص پیدا کرد که 80 درصد آن ها تزریق شده است و مشخصات کامل دریافت کنندگان واکسن در سامانه بومی ما ثبت می شود.          
دکتر اویس با اعلام اینکه در فاز دوم نیز تزریق واکسن برای افراد بالای 80 سال در حال انجام است، ادامه داد: افرادی که در گروه های سنی 80 سال به بالا واکسن تزریق نکردند می توانند واکسن دریافت کنند.   
وی با اعلام اینکه در روزهای آینده واکسن های بیشتری وارد کشور می شود، گفت: درحال حاضر 4 واکسن اسپوتنیک وی روسیه، سینوفارم چین ، بهارات هند و آسترازنکا کره جنوبی واکسن تزریقی کشور است.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: امید است واکسن تولیدی کشور کوو برکت و کونژوکه تولید ایران و کوبا به زودی تزریق و در سبد واکسیناسیون قرار گیرد.       
دکتر اویس با بیان اینکه این واکسن کرونای پاستور که توسط انستیتو فینلای کوبا و با مشارکت انستیتو پاستور ایران تولید شد پس از گذراندن موفق مراحل یک و دو کارآزمایی، چهارشنبه در مازندران  وارد مرحله 3 کارآزمایی بالینی می‌شود، با اشاره به این که هفت استان و هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور برای کارآزمایی فاز سوم این واکسن داوطلب شدند ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل را برای اجرای این طرح 6 هزار نفر اعلام کرد و افزود: تاکنون 1200 نفر از دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای شرکت در اجرای این طرح نام نویسی کردند.           
رئیس مرکز بهداشت استان با دعوت از داوطلبان شهرستان های ساری میاندورود، قائم شهر و جویبار برای مشارکت در مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن پاستور افزود: ایرانیان گروه سنی 18 تا 80 سال  فاقد هرگونه بیماری زمینه‌ای یا بیماری‌های زمینه‌ای کنترل شده  می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی

http://pasteurcovac.ir 

و یا ‹تماس تلفنی با شماره 34407 نسبت به ثبت نام اقدام  کنند.    
وی تصریح کرد: واکسیناسیون داوطلبان به صورت متمرکز در ساری انجام می‌شود.
دکتر اویس قرنطینه افرادی که این واکسن تزریق کردند را تکذیب کرد و با بیان اینکه این واکسن ایمنی بخشی بالایی دارد، گفت: تولید واکسن با کوبا تجربه خوبی برای کشور ما بوده است و واکسن هپاتیت نیز واکسن هایی که در کوبا تولید و تزریق می شود.       
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه این دانشگاه در کنار 8 دانشگاه دیگر کشور اجرای فاز سوم آزمایش بالینی را پذیرفته است، افزود: دانشگاه علوم پزشکی مازندران مسوولیت تزریق 3 هزار واکسن را برعهده گرفته که تاکنون هزار و 200 نفر ثبت نام کردند.   
دکتر اویس در پایان با تاکید بر اینکه تزریق واکسن به معنای پایان رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیست افزود :پس از تزریق واکسن نیز استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی  باید ادامه پیدا کند.

 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دعوت ازمردم ساری قائمشهر جهت مشارکت درمرحله سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۱۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان