Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@05:04:22 GMT

تزریق واکسن کنژوگه به ۲ هزار مازندران

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۸۹۴۵

تزریق واکسن کنژوگه به ۲ هزار مازندران

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی – کوبایی کنژوگه ۲۲ اردیبهشت ماه آغاز شد و آمار داوطلبانی که متقاضی دریافت این واکسن بودند به ۹ هزار نفر رسید که ۲ هزار مازندرانی تاکنون این واکسن را دریافت کردند.

دکتر قاسم اویس معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه یکهزار و ۲۰۰ نفر در ساری تاکنون این واکسن را دریافت کردند، گفت: خوشبختانه هیچ عوارض غیر طبیعی تا کنون بر روی افراد دریافت کننده این واکسن مشاهده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: بیش از سه هزار و ۷۰۰ نفر از شهر ساری و یکهزار نفر نیز از شهرهای اطراف برای شرکت در این کارآزمایی ثبت‌نام کرده اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: اگر روند کنونی ثبت‌نام داوطلبان ادامه داشته باشد و روزانه بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ واکسن تزریق شود، پیش‌بینی می شود تا آخر هفته تزریق واکسن به این افراد پایان یابد.

دکتر قاسم اویس که نخستین دُز واکسن کنژوگه از دانشگاه علوم پزشکی مازندران را دریافت کرده است،گفت: سامانه برای ثبت‌نام تمامی داوطلبان ۱۸ تا ۸۰ سال در دانشگاه های علوم پزشکی ساری و بابل هنوز باز است.

ثبت‌نام چهارهزار و ۱۰۰ داوطلب در بابل

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز با بیان اینکه بیش از چهار هزار و ۱۰۰ نفر در این شهرستان تا ظهر امروز برای شرکت در کارآزمایی واکسن کنژوگه ثبت‌نام کرده اند، گفت: ۵۷ درصد این افراد مرد و ۴۳ درصد زن هستند.

او افزود: سهمیه دانشگاه علوم پزشکی بابل در طرح کارآزمایی بالینی سه هزار و ۲۰۰ دُز واکسن است که ۹۰۷ نفر تاکنون واکسن مطالعاتی این طرح را دریافت کردند.

جوانیان با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر زیر نظر این دانشگاه با واکسن مشترک ایران و کوبا واکسینه می‌شوند، افزود: با در نظر گرفتن احتمال ریزش تعداد داوطلبان تعداد ثبت‌نام کنندگان در این شهرستان نیز باید به بیش از پنج هزار نفر برسد.

واکسن کنژوگه تولید مشترک انستیتو فینلای کوبا و انستیتو پاستور ایران بر پایه دانش ساخت واکسن کزاز طراحی و ساخته شده و از نظر ایجاد لختگی و عوارض جانبی بسیار ایمن و دارای عوارض کمتری است.

انتهای پیام/ ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن کوبایی واکسیناسیون کرونا دانشگاه علوم پزشکی واکسن کنژوگه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۸۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد: هیچیک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند.

با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پلمب انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضائی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.

یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد با مراکز غیرمجاز و مداخله گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6093902

دیگر خبرها

  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان