Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری| در حالی این روزها نوزدهمین ماه از شیوع ویروس کرونا را پشت سر می‌گذاریم که شمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از این ویروس نسبت به ماه‌های قبل به اوج خود رسیده است و انجام واکسیناسیون مرهمی بر نگرانی‌های مردم است.

در کنار همه این نگرانی‌ها شتاب‌دهی به انجام  واکسیناسیون امید را در مردم جوانه زد و بر اساس آمار مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی، مازندران از متوسط کشوری بالاتر بوده و بیش از یک‌میلیون و ۱۰۰هزار دز واکسن تنها در دانشگاه علوم پزشکی مازندران به جز دانشگاه علوم پزشکی بابل تاییدی بر این ادعا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با بررسی‌های میدانی که چند روز مداوم از مراکز واکسیناسیون در شهرستان ساری داشتیم بر نگرانی‌های ما از شیوع کرونا اضافه کرد چراکه در مقابل شتاب واکسیناسیون متاسفانه به دلیل نبود واکسن شاهد ازدحام مردم هستیم که این امر نه تنها روند کاهش مبتلایان را به همراه ندارد بلکه شمار مبتلایان را هم افزایش خواهد داد.

مراکز بهداشت با ارسال پیامک به شهروندان سبب می‌شوند ازدحام جمعیتی صورت گیرد و مردم بیشتر درگیر این ویروس شوند و جان خود را از دست دهند.

سؤال ما از مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی این است اگر واکسن وجود ندارد چرا باید برای شهروندان پیامک ارسال شود و شلوغی در مراکز ایجاد کنند.

موضوع مهم دیگری که وجود دارد این است کارکنان حاضر در مراکز واکسیناسیون طی سه روز اخیر بر این مدعی هستند برخی از واکسن‌ها مانند سینوفارم و کووبرکت موجود نیست و حتی برای افرادی که باید دُز دوم را تزریق کنند و حتی زمان زیادی هم از تزریق آنها گذشته است هم موجودی ندارند اما در این میان افرادی را شاهد بودیم که در همین سه روز اخیر برخی از نورچشمی‌ها با همین دو نوع از واکسن تزریق شدند و این امر نشان می‌دهد که نظارتی بر انجام تزریق در مراکز واکسیناسیون وجود ندارد.

روز گذشته در یکی از مراکز واکسیناسیون به حدی شلوغ بود که همه حاضران با اعتراض به اینکه اگر واکسن موجود نیست چرا برایشان پیامک حضور به مرکز را ارسال کردند و حتی برخی از افراد مدعی بودند از ساعت پنج صبح در این مرکز حضور پیدا کردند و با گذشت پنج ساعت از حضور آنها اما کسی نیست که پاسخگوی درست به سوال آنها باشد.

در همین میان شاهد شلوغی و ازدحام بودیم که در ورود به سالن واکسیناسیون باز می‌شود و همه دسته جمعی به داخل سالن هجوم می‌آورند و افراد حاضر که اقدام به انجام واکسن می‌کردند خیلی سریع واکسن‌ها را جمع‌آوری کرده و به مراجعین گفتند واکسن نداریم!

پاسخ اینهمه بی‌نظمی  را کدام دستگاه اجرایی در استان می‌دهد؟ چرا بجای اینکه در این شرایط بحرانی حضور مردم را در مراکز کمتر کنید با بی‌مدیریتی سبب می‌شوید شهروندان سردرگم باشند و شاهد اینهمه جمعیت باشیم؟

آیا بهتر نیست مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی تعداد مراکز واکسیناسیون را افزایش دهند تا دیگر شاهد این بی‌نظمی‌ها نباشیم؟

انتهای پیام/۸۶۰۳۵/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مراکز واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • امیدواریم روزبه‌روز شاهد بیداری بیشتر ملت‌ها باشیم
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی کردستان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی سبزوار در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان